Wrap Up obal na pečivo - kulatý (vnitřní rozměr 35 x 36 cm)

Kód: 50103/REZ
450 Kč / ks 372 Kč bez DPH
Skladem u partnera
Varianta
Možnosti doručení

Funkční obal na pečivo – dvouvrstvý pytlík s membránou se zavazováním na šňůrky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Svrchní část tvoří pevná bavlněná látka s certifikátem Ökotex Standard 100 třída I. Vnitřní látka je ošetřena nánosováním polyuretanem s atestem pro potraviny, funguje jako speciální membrána (není to softshell), pečivo se nezapaří, nemá tendenci plesnivět, pomalu okorává a tím vydrží déle čerstvé. Jednoduchá údržba, membrána je hladká, otěruvzdorná, může se omýt i vyprat. Pytlík je vhodný i pro nakupování. Kvalitní zpracování, ruční výroba, český výrobek z českých materiálů.

Pytlík skoro čtvercového rozměru (vnitřní rozměr 35 x 36 cm) pro kulaté tvary chleba s hmotností až do 1500 gramů a průměru cca 30 až 33 cm. Může sloužit také jako chlebník (chlebovka) pro větší množství pečiva dohromady.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tašky a sáčky na potraviny
Záruka: 2 roky
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
1
RM Avatar autora | 18.12.2023
chléb i rohliky vydrží max. 2 dny. Třetí den je chléb okoralý a rohlíky tvrdé.
ZP Avatar autora Zakaznická podpora (Administrátor) 18.12.2023
Dobrý den pane Mikuši, mrzí mě Vaše zkušenost. Z pohledu okorávání a tvrdnutí pečiva jsou naše Wrapáčky nejlepší pro chléb. Je potřeba ho uložit řeznou plochou dolů, pohlazením vytlačit z pytlíku vzduch, zavřít pevně šňůrkami a pověsit. Když je už chleba jen malý kousek, trochu okorává i v pytlíku, proto po zavření je lepší pytlík nevěšet, ale položit (postavit na dno) a celou prázdnou část zahnout dolů nebo i zamotat a volnými šňůrkami převázat, aby byl kontakt chleba s textilií co největší. To platí zejména v zimě, kdy je v domácnostech suchý vzduch. V létě na terase, ve stanu nebo u moře stačí většinou pytlík jen zavřít, záleží na vlhkosti vzduchu. Na pečivo bez kůrky (rohlíky, housky) funguje textilie méně aktivně, protože její funkce je postavená na zadržování vlhkosti a pečivo bez kůrky (zejména z bílé mouky) je sušší. Proto je potřeba ho vždy pevně zabalit (jako u kousku chleba) a zamotat celou volnou část pytlíku, aby bylo v textilii obalené. Aby se dosáhlo maximálního kontaktu pečiva s textilií bez vzduchu se pytlík zavře a celá prázdná část pytlíku se zahne dolů nebo nejlépe se celá prázdná část zamotá, klidně i převáže šňůrkami. Rohlíky a housky se můžou balit do pytlíku společně s chlebem, podělí se o vlhkost a vydrží déle. Také je vhodné vyzkoušet i kombinaci pytlíku a dřevěné chlebovky, případně dávat pytlík do spíže nebo kuchyňské skřínky. Zkuste podle návodu a dejte Wrapu ještě jednu šanci. Věřím, že tentokrát vydří déle. Děkujeme