Bambusová brčka Bamboo Europe Smoothie 560 ks

Kód: 30054/210/800
1 250 Kč –4 %
bambusova brcka bamboo europe 1 1 2[1]
1 250 Kč –4 % 1 200 Kč / ks 992 Kč bez DPH 2 Kč / 1 ks
Skladem u partnera
Varianta
Možnosti doručení

Brčko vhodné pro limonády a drinky s kousky ovoce a například máty.

Bez plastů, biologicky rozložitelná, bez chemikálií. Jedinečné řešení brček na jedno použití.

Průměr 8mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

PROČ VYBRAT BAMBOO?

Existuje několik takzvaných „zelených“ produktů, ale co dělá BAMBOO opravdu jedinečným?

Všechny produkty BAMBOO jsou vyrobeny ze 500% přírodních bambusových vláken, bez chemických a plastových hmot, zcela kompostovatelných a za přírodních podmínek biologicky rozložitelných.

 

TCHAJWANSKÝ BAMBUS

Bambus byl vybrán jako hlavní materiál kvůli jeho udržitelnosti. Každé brčko začíná sběrem bambusu, jeho rozřezáním a následným rozemletím.

 

ZPRACOVÁNÍ ZA SUCHA

Díky více než 30letým zkušenostem se tato nejmodernější technologie zpracování za sucha používá k výrobě rostlinných vláken z bambusu, nejpřirozenějšího a nejekologičtějšího materiálu na světě.

BIOROZKLAD

BAMBOO přírodní brčka z bambusových vláken jsou v přírodních podmínkách biologicky rozložitelná.

 

INOVATIVNÍ PRODUKT

  • Bez plastů

Výrobky BAMBOO jsou zcela bez plastů, bioplastů a PLA.

  • Přírodní bambusové vlákno

Výrobky BAMBOO jsou z přírodního bambusového vlákna, vše se pěstuje a vyrábí na Tchaj-wanu.

  • Odolnost

Výrobky BAMBOO mají tepelnou odolnost -20 ~ 500 ° C a nerozmočí se až 24 hodin.

  • Biologicky rozložitelná

Výrobky BAMBOO z přírodních bambusových vláken jsou schopné přirozeného rozkladu a pomáhají tak přirozenému životnímu cyklu.

  • Kompostovatelná

Výrobky jsou bez chemických látek a lze je po použití bezpečně zlikvidovat jako běžný rozložitelný odpad.

  • Testy, certifikace

Certifikace: SGS, FDA, LFGB, HALAL FOOD, Test Kontaktu S Potravinami.

Doplňkové parametry

Kategorie: Eco
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: